VAR KAN PRODUKTERNA ANVÄNDAS?

Möjligheter med ND MicroCement

ND MicroCement har många användningsområden och dess funktionalitet och unika utseende gör den lämplig i alla rum i hemmet och även utomhusområden.

Produkterna är perfekte på golv (även med golvvärme), väggar, trappor, tak, bordsskivor, möbler samt de flesta ytor som kakel, klinker, natursten, terrazzo, betong, putsad mur, gips, trä och glas. Med ND MicroCement är det möjligt att förvandla ett äldre – kanske lite tråkigt – badrum eller kök till fantastiska och inspirerande rum – på mindre än en vecka!

Eftersom den totala tjockleken endast är 2-3 mm ger det många fördelar när det gäller renovering, eftersom den reducerade tjockleken inte märks jämfört med den befintliga belagda ytan. Ofta behöver man inte demontera dörrkarmar, paneler, socklar vid köksskåp osv.

Produktens styrka och flexibilitet gör att den också kan användas i butiker, hotell, restauranger, kontor och utställningar osv. i kontor, butiker, showrooms, köpcentrum, restauranger, hotell, resorts, spa, wellnesscenter, idrottsanläggningar, gym.

• Vardagsrum

• Badrum

• Kök

• Sovrum

• Kontor

• Museer

• Butiker

• Spa-områden

• Restauranger/barer

ND MicroCement är en innovativ yta med en tjocklek på endast 2-3 mm och med en fantastisk estetisk uttryck. Produkten ger möjlighet att skapa vackra horisontella och vertikala ytor utan fogar – golv, väggar och inredningstillbehör – som kan ge en spännande visuell effekt.

ND MicroCement passar perfekt till alla stilar: klassisk, lantlig, rustik och industriell. Möjligheterna för anpassning av detta innovativa material är många.

Med ND MicroCement är det möjligt att skapa dekorativa ytor på golv, väggar och andra typer av ytor på ett unikt och exklusivt sätt. Därför väljer professionella inredningsarkitekter ofta ND MicroCement när de vill ha en kombination av kvalitet, stor hållbarhet och spännande designmöjligheter.

Det unika utseendet kommer bland annat från det sätt det appliceras på. Du kan därför sätta din helt egna prägel på det färdiga resultatet. Till exempel kan det bildas mer eller mindre variation i ytan med hjälp av olika tryck med spackeln, och det kan användas stora och svepande drag eller mindre cirkulära rörelser, som kan skapas olika nyanser och varianter i ytlagret, vilket ger unika möjligheter.